Jablkový závin ve 2 variacích

mouka hladká 220 g, voda 80 g, ocet 15 g, sůl 5 g,

Variace I.- jablka 1300 g, ořechy vlašské 100 g, skořice mletá 10 g,strouhanka 120 g, cukr vanilinový 30 g, rozinky 50 g, máslo 100 g, rum tuzemský 50 g

Variace II.- mák 100 g, jablka 1300 g, skořice mletá 10 g, strouhanka 120 g, máslo 100 g, rozinky 50 g,rum tuzemský 50 g, cukr moučka 50 g, smetana 100 g

Těsto je vhodné připravit několik hodin dopředu nebo i den dopředu. Jablkový závin připravíme obvyklým způsobem.Pracujeme opatrně, neboť těsto je slabé a mohlo by se protrhnout.

Napsat komentář

Vyplňte detaily níže nebo klikněte na ikonu pro přihlášení:

WordPress.com Logo

Komentujete pomocí vašeho WordPress.com účtu. Log Out / Změnit )

Twitter picture

Komentujete pomocí vašeho Twitter účtu. Log Out / Změnit )

Facebook photo

Komentujete pomocí vašeho Facebook účtu. Log Out / Změnit )

Google+ photo

Komentujete pomocí vašeho Google+ účtu. Log Out / Změnit )

Připojování k %s