Mrkvové těsto na závin

mouka hladká 400 g, mrkev 200 g, tuk 100 % ( Vittelo ) 250 g, vejce  , citron 1/2

Mrkev nastrouháme na nejjemnějším struhadle. Na vál dáme mouku, tuk, šťávu z 1/2 citronu a vypracujeme v těsto. Necháme chvíli odležet. Pak jej rozdělíme na dvě části a vyválíme. Plníme stejnou směsí jako na štrůdl. Před pečením potřeme rozšlehaným vejcem.

Napsat komentář

Vyplňte detaily níže nebo klikněte na ikonu pro přihlášení:

WordPress.com Logo

Komentujete pomocí vašeho WordPress.com účtu. Log Out / Změnit )

Twitter picture

Komentujete pomocí vašeho Twitter účtu. Log Out / Změnit )

Facebook photo

Komentujete pomocí vašeho Facebook účtu. Log Out / Změnit )

Google+ photo

Komentujete pomocí vašeho Google+ účtu. Log Out / Změnit )

Připojování k %s