Nanuk pro otužilé

vejce, cukr práškový 1, šlehačka 100 ml, cukr vanilkový 1 balení

Žloutek smícháme s práškovým a vanilkovým cukrem, přidáme ušlehaný bílek, ušlehanou šlehačku a zamícháme. Směsí naplníme vhodné nádobky, přiklopíme víčky se špejlemi a necháme nejméně 2 hodiny mrazit. Před podáváním nádobky na chvíli ponoříme do studené vody a hotové nanuky opatrně vytáhneme. Výborně chutnají s čokoládovou polevou.

Napsat komentář

Vyplňte detaily níže nebo klikněte na ikonu pro přihlášení:

WordPress.com Logo

Komentujete pomocí vašeho WordPress.com účtu. Log Out / Změnit )

Twitter picture

Komentujete pomocí vašeho Twitter účtu. Log Out / Změnit )

Facebook photo

Komentujete pomocí vašeho Facebook účtu. Log Out / Změnit )

Google+ photo

Komentujete pomocí vašeho Google+ účtu. Log Out / Změnit )

Připojování k %s