Závin se zelím

lístové těsto, sterilované bílé zelí 500 g, točený salám 15 dg, nastrouhaný sýr 15 dg, kmín, pepř, sůl dle chuti, vejce na potření

Z těsta vyválíme plát, potřeme 1/2 vajíčka, pokryjeme jej zelím (šťávu vymačkáme), posypeme nakrájeným salámem a strouhaným sýrem, okořeníme, zavineme jako klasický štrůdl. Potřeme zbytkem vejce a posypeme solí (větší krystaly) a kmínem. Pečeme do zlatova.

Napsat komentář

Vyplňte detaily níže nebo klikněte na ikonu pro přihlášení:

WordPress.com Logo

Komentujete pomocí vašeho WordPress.com účtu. Log Out / Změnit )

Twitter picture

Komentujete pomocí vašeho Twitter účtu. Log Out / Změnit )

Facebook photo

Komentujete pomocí vašeho Facebook účtu. Log Out / Změnit )

Google+ photo

Komentujete pomocí vašeho Google+ účtu. Log Out / Změnit )

Připojování k %s