Sněhové noky s koňakovou omáčkou a lesním ovocem

bílek vaječný 18 ks, cukr krystal 700 g, mléko 3000 g, likér vaječný 500 g, smetana 200 g, jahody 250 g, cukr moučka 50 g, meduňka nebo máta 30 g

Z bílku a cukru připravíme sníh, ze kterého vykrajujeme noky a vaříme v mléce. Noky podlijeme koňakovou omáčkou a ozdobíme jahodami a mátou.

Napsat komentář

Vyplňte detaily níže nebo klikněte na ikonu pro přihlášení:

WordPress.com Logo

Komentujete pomocí vašeho WordPress.com účtu. Log Out / Změnit )

Twitter picture

Komentujete pomocí vašeho Twitter účtu. Log Out / Změnit )

Facebook photo

Komentujete pomocí vašeho Facebook účtu. Log Out / Změnit )

Google+ photo

Komentujete pomocí vašeho Google+ účtu. Log Out / Změnit )

Připojování k %s