Vaječná tlačenka

zelenina hrášek a mrkev sklo, okurka kyselá 4 ks, sůl, vejce 9 ks, voda 3,5 dcl, želatina 15 g,majonéza 200 ml, hořčice plnotučná

Do vychladlé želatiny zamícháme majonézu. Přísady nasekáme a vše smícháme. Nalijeme do srnčího hřbetu vyloženého mikrotenovým sáčkem a v ledničce necháme ztuhnout. Želatina: želatinu necháme nabobtnat v trošce studené vody asi 1/2 hod za občasného zamíchání. Zbytek vody přivedeme do varu a vařící nalijeme na nabobtnanou želatinu. Důkladně mícháme do úplného rozpuštění.

Napsat komentář

Vyplňte detaily níže nebo klikněte na ikonu pro přihlášení:

WordPress.com Logo

Komentujete pomocí vašeho WordPress.com účtu. Log Out / Změnit )

Twitter picture

Komentujete pomocí vašeho Twitter účtu. Log Out / Změnit )

Facebook photo

Komentujete pomocí vašeho Facebook účtu. Log Out / Změnit )

Google+ photo

Komentujete pomocí vašeho Google+ účtu. Log Out / Změnit )

Připojování k %s