Brokolice zapékaná s nivou

brokolice čerstvá 2000 g, máslo 30 g, mléko 300 g, vejce 160 g, sýr niva 100 g, sůl

Opláchnutou a rozebranou brokolici vložíme do vroucí, osolené vody a částečně povaříme. Vychladlou brokolici dáme na máslem vymazaný pekáč, posypeme nastrouhanou nivou a dáme do vyhřáté trouby zapéci. Zapečený pokrm zalijeme mlékem s rozšlehanými vejci a dopečeme do růžova. Vhodné přílohy: vařené brambory.

Napsat komentář

Vyplňte detaily níže nebo klikněte na ikonu pro přihlášení:

WordPress.com Logo

Komentujete pomocí vašeho WordPress.com účtu. Log Out / Změnit )

Twitter picture

Komentujete pomocí vašeho Twitter účtu. Log Out / Změnit )

Facebook photo

Komentujete pomocí vašeho Facebook účtu. Log Out / Změnit )

Google+ photo

Komentujete pomocí vašeho Google+ účtu. Log Out / Změnit )

Připojování k %s