Salát z mladého květáku

květák, jogurt bílý 150 ml, kečup 2 lžíce, koňak, smetana 2, sůl, pepř bílý, citron

Mladý květák omyjeme, rozebereme na co nejdrobnější růžičky a necháme na ubrousku osušit. Esteticky upravíme jednotlivé růžičky na misku. Do zvláštní misky připravíme jarní salátovou omáčku a jednotlivé růžičky v ní namáčíme. Pro konzumaci můžeme použít dlouhé vidličky ze soupravy fondy. Jarní salátovou omáčku připravíme z bílého jogurtu, do kterého zašleháme 2 lžíce kečupu a smetanu s koňakem, přisolíme, mírně opepříme a přikyselíme citronovou šťávou. Vše dobře prošleháme.

Napsat komentář

Vyplňte detaily níže nebo klikněte na ikonu pro přihlášení:

WordPress.com Logo

Komentujete pomocí vašeho WordPress.com účtu. Log Out / Změnit )

Twitter picture

Komentujete pomocí vašeho Twitter účtu. Log Out / Změnit )

Facebook photo

Komentujete pomocí vašeho Facebook účtu. Log Out / Změnit )

Google+ photo

Komentujete pomocí vašeho Google+ účtu. Log Out / Změnit )

Připojování k %s