Fenykl s bílou ředkvičkou

fenyklová cibule 1,5 ks, ředkev bílá 200 g, citron, olej

Fenyklovou cibuli nařízneme podélně a nakrájíme na tenké proužky. Ředkev nakrájíme na drobné kostičky a smícháme s fenyklem. Zakapeme olejem, osolíme, okyselíme citronem. K dozdobení požijeme tenké plátky ředkve. Podáváme bez odležení, neboť ředkev rychle vadne.

Napsat komentář

Vyplňte detaily níže nebo klikněte na ikonu pro přihlášení:

WordPress.com Logo

Komentujete pomocí vašeho WordPress.com účtu. Log Out / Změnit )

Twitter picture

Komentujete pomocí vašeho Twitter účtu. Log Out / Změnit )

Facebook photo

Komentujete pomocí vašeho Facebook účtu. Log Out / Změnit )

Google+ photo

Komentujete pomocí vašeho Google+ účtu. Log Out / Změnit )

Připojování k %s