Kukuřičný salát

kukuřice 100 g, endivie 150 g, čekanka hlávková 150 g, citron , olej olivový, sůl

Kukuřičná zrnka vložíme do misky, přidáme drobně pokrájenou hlávkovou čekanku a endivii. Zakapeme olejem, okyselíme citronovou šťávou a osolíme. Podáváme ihned, aby listy neoschly. K přípravě tohoto salátu můžete velmi dobře použít jako zálivku bílý jogurt.

Napsat komentář

Vyplňte detaily níže nebo klikněte na ikonu pro přihlášení:

WordPress.com Logo

Komentujete pomocí vašeho WordPress.com účtu. Log Out / Změnit )

Twitter picture

Komentujete pomocí vašeho Twitter účtu. Log Out / Změnit )

Facebook photo

Komentujete pomocí vašeho Facebook účtu. Log Out / Změnit )

Google+ photo

Komentujete pomocí vašeho Google+ účtu. Log Out / Změnit )

Připojování k %s