Fazolky s kysanou smetanou

fazolky 400 g, smetana zakysaná 200 ml, citron, petržel zelená, sůl, pepř bílý

Fazolky očistíme, nakrájíme, nasypeme do vařící osolené vody a povaříme. Měkké fazolky slijeme a necháme okapat. Vložíme do salátové mísy a zalijeme zálivkou ze zakysané smetany prošlehané s citronovou šťávou, solí a pepřem. Nakonec do salátu vmícháme drobně nakrájenou petrželku. Podáváme vychlazené.

Napsat komentář

Vyplňte detaily níže nebo klikněte na ikonu pro přihlášení:

WordPress.com Logo

Komentujete pomocí vašeho WordPress.com účtu. Log Out / Změnit )

Twitter picture

Komentujete pomocí vašeho Twitter účtu. Log Out / Změnit )

Facebook photo

Komentujete pomocí vašeho Facebook účtu. Log Out / Změnit )

Google+ photo

Komentujete pomocí vašeho Google+ účtu. Log Out / Změnit )

Připojování k %s