Fazolový salát s mladou cibulkou

fazole 300 g, cibulka mladá svazek, olej, ocet, sůl, pepř bílý

Fazole uvaříme, slijeme a necháme okapat. Cibulku nakrájíme na kolečka i se zelenou natí a smícháme s fazolemi. Zakapeme olejem, okyselíme octem a dochutíme solí a bílým pepřem. Podáváme hned bez dlouhého skladování, aby mladá cibulka nezavadla.

Napsat komentář

Vyplňte detaily níže nebo klikněte na ikonu pro přihlášení:

WordPress.com Logo

Komentujete pomocí vašeho WordPress.com účtu. Log Out / Změnit )

Twitter picture

Komentujete pomocí vašeho Twitter účtu. Log Out / Změnit )

Facebook photo

Komentujete pomocí vašeho Facebook účtu. Log Out / Změnit )

Google+ photo

Komentujete pomocí vašeho Google+ účtu. Log Out / Změnit )

Připojování k %s