Fazolový salát se zelím

fazole 300 g, zelí hlávkové 200 g, citron, kečup, sůl, olej, pepř bílý, cibule

Uvařené, vychlazené fazole vložíme do salátové misky, přidáme drobně nasekanou cibuli a šťávu z jednoho citronu. Zelí velice jemně nastrouháme, nasypeme na fazole, promícháme, zakapeme olejem, přidáme kečup a dochutíme solí a špetkou bílého pepře. Vše dobře promícháme a vychladlý salát podáváme ozdobený kolečkem citronu.

Napsat komentář

Vyplňte detaily níže nebo klikněte na ikonu pro přihlášení:

WordPress.com Logo

Komentujete pomocí vašeho WordPress.com účtu. Log Out / Změnit )

Twitter picture

Komentujete pomocí vašeho Twitter účtu. Log Out / Změnit )

Facebook photo

Komentujete pomocí vašeho Facebook účtu. Log Out / Změnit )

Google+ photo

Komentujete pomocí vašeho Google+ účtu. Log Out / Změnit )

Připojování k %s