Fazolový salát

fazole 300 g, cibule, petržel zelená, olej, ocet, sůl

Přebrané fazole propláchneme studenou vodou, necháme nabobtnat, uvaříme a slijeme. Vychladlé použijeme pro přípravu salátu. Cibuli drobně pokrájíme, smícháme s fazolemi, zakapeme olejem, osolíme, okyselíme octem a přidáme několik lžic vody. Jednotlivé porce při podávání zdobíme nasekanou petrželovou

natí.

Napsat komentář

Vyplňte detaily níže nebo klikněte na ikonu pro přihlášení:

WordPress.com Logo

Komentujete pomocí vašeho WordPress.com účtu. Log Out / Změnit )

Twitter picture

Komentujete pomocí vašeho Twitter účtu. Log Out / Změnit )

Facebook photo

Komentujete pomocí vašeho Facebook účtu. Log Out / Změnit )

Google+ photo

Komentujete pomocí vašeho Google+ účtu. Log Out / Změnit )

Připojování k %s