Sójové maso s pekingským zelím a kapustou

maso sójové 150 g, zelí 300 g, česnek 4 stroužek, sójová omáčka 4 lžíce, olej 3 lžíce, kapusta 120 g, sůl, cibule

Sójové maso zalijeme horkou vodou, přidáme 1 stroužek utřeného česneku, sójovou omáčku, zamícháme a necháme alespoň 30 minut v klidu. Potom nálev slijeme, maso vložíme na rozehřátý olej, přidáme na nudličky pokrájené pekingské zelí, kapustu, cibuli, zbytek česneku pokrájeného na lupínky, osolíme a dusíme asi 30 minut za občasného zamíchání, Podle potřeby podlijeme nálevem. Před podáním dochutíme solí případně sójovou omáčkou. Vhodnou přílohou je dušená rýže.

Napsat komentář

Vyplňte detaily níže nebo klikněte na ikonu pro přihlášení:

WordPress.com Logo

Komentujete pomocí vašeho WordPress.com účtu. Log Out / Změnit )

Twitter picture

Komentujete pomocí vašeho Twitter účtu. Log Out / Změnit )

Facebook photo

Komentujete pomocí vašeho Facebook účtu. Log Out / Změnit )

Google+ photo

Komentujete pomocí vašeho Google+ účtu. Log Out / Změnit )

Připojování k %s