Mrkvový salát

mrkev, cibule, kyselé okurky, kysaná smetana nebo smetanový jogurt či majonéza, sůl

Mrkev jemně nastrouháme, jemně pokrájíme cibulku a nakrájíme kyselou okurku, přidáme kysanou smetanu, ale musí to být řídké – asi jako tatarka, posolíme a dostatečně smícháme.Podáváme k vařeným bramborům a vinná klobáse, řízku nebo smaženému sýru také k vařenému či smaženému květáku.

Napsat komentář

Vyplňte detaily níže nebo klikněte na ikonu pro přihlášení:

WordPress.com Logo

Komentujete pomocí vašeho WordPress.com účtu. Log Out / Změnit )

Twitter picture

Komentujete pomocí vašeho Twitter účtu. Log Out / Změnit )

Facebook photo

Komentujete pomocí vašeho Facebook účtu. Log Out / Změnit )

Google+ photo

Komentujete pomocí vašeho Google+ účtu. Log Out / Změnit )

Připojování k %s