Salát z červeného zelí

600 až 700 g  červeného zelí, velkou cibuli ,po 1/4 lžičce – kmínu mletého hřebíčku nového koření, 1 dl vody, 6 lžic jablečného octa ,40 g cukru ,3 lžíce rostlinného oleje

Zelí nakrouháme, spojíme s nadrobno krájenou cibulí a kořením. Zalijeme vřelou marinádou, připravenou krátkým svařením všech tekutých složek. Napěchujeme do porcelánového hrnce a necháme do druhého dne odležet v chladnu. 

Napsat komentář

Vyplňte detaily níže nebo klikněte na ikonu pro přihlášení:

WordPress.com Logo

Komentujete pomocí vašeho WordPress.com účtu. Log Out / Změnit )

Twitter picture

Komentujete pomocí vašeho Twitter účtu. Log Out / Změnit )

Facebook photo

Komentujete pomocí vašeho Facebook účtu. Log Out / Změnit )

Google+ photo

Komentujete pomocí vašeho Google+ účtu. Log Out / Změnit )

Připojování k %s