Jemný krém z fazolí

500 g čerstvých zelených fazolových lusků, 150 g másla, 250 ml šlehačky (31 %),  200 g hladké mouky, 50 g čerstvé majoránky, 200 g anglické slaniny, 300 ml plnotučného mléka, 4 krajíce bílého chleba, sůl, pepř   
Fazolky očistíme, omyjeme a uvaříme do měkka.Z másla, hladké mouky a mléka připravíme řidší bešamel a krátce v něm měkké fazolky povaříme. Přidáme listy majoránky, ochutíme solí i pepřem, krátce povaříme a rozmixujeme na jemný krém. Na závěr zjemníme kapkou smetany a hoblinkou studeného másla.

Napsat komentář

Vyplňte detaily níže nebo klikněte na ikonu pro přihlášení:

WordPress.com Logo

Komentujete pomocí vašeho WordPress.com účtu. Log Out / Změnit )

Twitter picture

Komentujete pomocí vašeho Twitter účtu. Log Out / Změnit )

Facebook photo

Komentujete pomocí vašeho Facebook účtu. Log Out / Změnit )

Google+ photo

Komentujete pomocí vašeho Google+ účtu. Log Out / Změnit )

Připojování k %s