Hlíva ústřičná s pórkem

500 g hlívy ústřičné,3 lžíce másla, sůl, bílý pepř,špetka cukru,4 stroužky česneku, 100 ml vývaru,pórek,200 g šunky

Promyté hlívy osušíme a drobně nakrájíme. Na másle houby osmažíme, ochutíme pepřem, cukrem, solí a lisovaným česnekem. Zalijeme vývarem a dusíme, až se vývar téměř odpaří. Pórek nakrájíme na tenká kolečka, přidáme k houbám, podusíme spolu s proužky šunky. Hotový pokrm ozdobíme vločkami másla, teňounkými proužky pórku a podáváme s rýží.

Napsat komentář

Vyplňte detaily níže nebo klikněte na ikonu pro přihlášení:

WordPress.com Logo

Komentujete pomocí vašeho WordPress.com účtu. Log Out / Změnit )

Twitter picture

Komentujete pomocí vašeho Twitter účtu. Log Out / Změnit )

Facebook photo

Komentujete pomocí vašeho Facebook účtu. Log Out / Změnit )

Google+ photo

Komentujete pomocí vašeho Google+ účtu. Log Out / Změnit )

Připojování k %s