Hlívová česnečka

350 g čerstvé nebo cca 40 g sušené hlívy ,kostku masoxu,3 stroužky česneku, sůl,  pepř, kmín, pažitku

Na plátky pokrájenou hlívu zalijeme asi 1,5 l vody, přidáme masox a vaříme asi půl hodiny. Před koncem varu přidáme česnek utřený se solí a trochu kmínu, opepříme a stáhneme z ohně. Na talíři doplníme osmaženými houstičkami a pažitkou.

Napsat komentář

Vyplňte detaily níže nebo klikněte na ikonu pro přihlášení:

WordPress.com Logo

Komentujete pomocí vašeho WordPress.com účtu. Log Out / Změnit )

Twitter picture

Komentujete pomocí vašeho Twitter účtu. Log Out / Změnit )

Facebook photo

Komentujete pomocí vašeho Facebook účtu. Log Out / Změnit )

Google+ photo

Komentujete pomocí vašeho Google+ účtu. Log Out / Změnit )

Připojování k %s