Špízy z hlívy ústřičné

300 g hlívy ústřičné , 150 g anglické slaniny, 100 g tvrdého sýra ,klobása podlechuti , 2 vejce , hladká mouka , strouhanka , sůl , pepř

Hlíva ústřičná se musí nejprve předvařit v osolené vodě. Po jejím vychladnutí nakrájíme na kostky houby, slaninu, klobásu a sýr a střídavě napichujeme ingredience na jehlu nebo špejli. Vše osolíme a opepříme. Hotové špízy z hlívy ústřičné obalujeme v hladké mouce, rozšlehaných vejcích a nakonec ve strouhance, stejně jako řízek a smažíme v rozpáleném oleji ze všech stran dozlatova.

Napsat komentář

Vyplňte detaily níže nebo klikněte na ikonu pro přihlášení:

WordPress.com Logo

Komentujete pomocí vašeho WordPress.com účtu. Log Out / Změnit )

Twitter picture

Komentujete pomocí vašeho Twitter účtu. Log Out / Změnit )

Facebook photo

Komentujete pomocí vašeho Facebook účtu. Log Out / Změnit )

Google+ photo

Komentujete pomocí vašeho Google+ účtu. Log Out / Změnit )

Připojování k %s